21 luxe
appartementen
in hartje Leiden

 

West Havenstraat 8 in Leiden

De Ververbuurt vormt samen met de Haven de schakel tussen de Meelfabriek en de Haarlemmerstraat. In de gezellige Haven komen horeca en het watertoerisme bij elkaar. In de ‘De Volharding’ trekt een restaurant van topklasse publiek van binnen- en buiten Leiden.

 

Smitshof ontleent haar naam aan de "Smitspoort" die hier ooit heeft gestaan en de rust van je eigen binnentuin, een stadshofje. Leiden telt ruim 35 hofjes, vrijwel allemaal in de binnenstad. Deze hofjes zijn stuk voor stuk idyllische plekjes, waar het stadsrumoer is buitengesloten en waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. 17 van die hofjes zijn vaak toegankelijk voor bezoek. Maak gerust eens een wandeling langs deze unieke plekken en ervaar zelf dat de hofjes nog steeds oases van rust en stilte in de stad zijn.

 

Leiden kent een gezellig historisch centrum en een rijke geschiedenis. Wereldberoemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Dat is Leiden. De stad die álles heeft. Van verscholen hofjes uit vervlogen tijden tot hippe concept-stores. Van slenteren door de binnenstad tot varen door de singels. 

 

Dat alles maakt wonen in Smitshof een unieke woonbeleving.

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info